Stagiair Research & Insights

Solliciteer nu

Stagiair Research & Insights

Media commercebureau STROOM biedt 2 x per jaar plek aan een Stagiair Research & Insights.

Het gaat om de jaarlijkse periodes van 1 februari tot 1 juli, en van 1 september tot 1 februari.

De periode is minimaal 4 maanden en het gaat om een meewerkstage.


Heb jij interesse in de laatste ontwikkelingen in de mediawereld en vind je het leuk om met data te werken? Lijkt het je leuk om analyses te maken op basis van mediacampagnes? Ben je analytisch ingesteld en kan je goed overweg met Excel en Powerpoint? Dan zijn we op zoek naar jou als versterking voor ons Research & Insights-team. 

Fulltime · Amsterdam · Eerstvolgende mogelijkheid september 2024

Wie zijn wij?

STROOM is een media en performance bureau met energie voor groei. Groei voor de business van onze klanten. Want als er op de juiste media STROOM komt te staan, dan komt er groei in merkbekendheid, performance en businessresultaten.

Onze driver is Mediacommerce: de optimale balans tussen merk en performance, voor korte termijn sales en lange termijn groei.
Wij adviseren merken over volledig geïntegreerde mediacampagnes; wij helpen om met media vraag te genereren en om die vraag te converteren naar optimale korte termijn resultaten. Altijd in de juiste balans. Zodat onze klanten niet alleen groeien, maar dit vooral op een duurzame manier doen. Wij zijn daarmee een mediabureau ‘nieuwe stijl’ en een performance bureau ‘nieuwe stijl’. Wij zijn een Mediacommerce bureau.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Deze stageplek heeft als vestigingsplaats Rotterdam. STROOM is een mooie en energieke leerschool voor de combinatie van creativiteit en effectiviteit in communicatie. We zoeken elk jaar iemand die ons team kan komen versterken op het gebied van research & insights in de vorm van een meewerkstage. Daarbij leren we je natuurlijk graag de fijne kneepjes van het vak. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

Over de rol

Als Stagiair(e) Marketing Insights duik je volop in de wereld van media en data. De mediawereld is namelijk continu in beweging door nieuwe technologieën en veranderend mediagebruik. Digitalisering, mobiele apparaten en datagedreven personalisatie hebben een enorme impact. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe manieren om doelgroepen te bereiken en betrekken. Tijdens de stage zal jij je hier mee bezig houden.

Je komt ons Research & Insights-team (onderdeel van mediabureau STROOM) ondersteunen bij het maken van rapportages, het uitvoeren van concurrentieanalyses en het evalueren van campagnes. Jouw analyses helpen onze strategen en accountmanagers bij het vormgeven van effectieve mediacampagnes en -strategieën voor ons diverse klantenportfolio. Denk hierbij aan: Amazon, Nintendo, Dille & Kamille, Playmobil, PwC, Blokker, Warsteiner of KiKa.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste student die zich in de afrondende fase van een relevante HBO of WO-opleiding bevindt, zoals Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of Psychologie. Je bent analytisch sterk en hebt een goede beheersing van Excel, PowerPoint en de Nederlandse taal. Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden en kunt 32-40 uur per week werken (er is ruimte voor een opdracht vanuit je studie). Naast een harde werker ben je ook iemand die van gezelligheid houdt.

Ons aanbod

·      Een stagevergoeding van €500,- op basis van een 40-urige werkweek.

·      Uitgebreide leer- en ontwikkelmogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie.

·      Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in je projecten.

·      Een open en moderne werkomgeving waar samenwerking en innovatie voorop staan.

·      Maak deel uit van een team met gezellige collega’s en leuke feestjes.

Spreekt deze stageplek je aan? Solliciteer dan snel en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe stagiair(e)! Wil je eerst meer weten over hoe een stage bij team Insights je carrière richting kan geven? Lees dan hier het verhaal van onze oud-stagiair Daan. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiair Research & Insights? Dan horen we graag van je!