Stagiair Research & Insights

Solliciteer nu

Stagiair Research & Insights

Mediabureau STROOM biedt 2 x per jaar plek aan een Stagiair Research & Insights.

Het gaat om de jaarlijkse periodes van 1 februari tot 1 juli, en van 1 september tot 1 februari.

De periode is minimaal 4 maanden en het gaat om een meewerkstage.


Heb jij interesse in de laatste ontwikkelingen in de mediawereld en vind je het leuk om met data te werken? Lijkt het je leuk om analyses te maken op basis van mediacampagnes? Ben je analytisch ingesteld en kan je goed overweg met Excel en Powerpoint? Dan zijn we op zoek naar jou als versterking voor ons Research & Insights-team. 

Fulltime · Amsterdam/Rotterdam · Eerstvolgende mogelijkheid september 2024

Wie zijn wij?

STROOM is een fullservice mediabureau en houdt kantoor in zowel Rotterdam als Amsterdam. Bij STROOM leveren we energie voor groei. Groei voor de business van onze klanten. Want als er op de juiste media STROOM komt te staan, dan komt er groei in merkbekendheid, performance en businessresultaten.

De stageplek heeft als vestigingsplaats Rotterdam. STROOM is een mooie en energieke leerschool voor de combinatie van creativiteit en effectiviteit in communicatie. We zoeken elk jaar iemand die ons team kan komen versterken op het gebied van research & insights in de vorm van een meewerkstage. Daarbij leren we je natuurlijk graag de fijne kneepjes van het vak. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het Research & Insights-team bij het maken van mediarapportages, concurrentieanalyses en campagne evaluaties. Je denkt na over de juiste mediastrategie voor onze klanten en baseert dit op een breed aantal tools waar we mee werken. Als stagiaire in ons team werk je samen met diverse communication consultants, strategen en research & insights consultants op diverse klanten. 

Wie ben jij?

Je bent een proactieve, enthousiaste en leergierige student met interesse in media en marketing. Je bevindt je in de afrondende fase van een WO-opleiding media, commerciële economie, communicatie of bedrijfskunde. Je bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar en minimaal 32 uur per week. Je bent een harde werker en houdt tegelijkertijd ook van gezelligheid. 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiair Research & Insights? Dan horen we graag van je!